Navigatie
Frank Boeken & Strips & Varia
Categorieen
Categorie: Daisy Meadows

de feestelfjes (1121)

Daisy Meadows

Bundeling van de zeven boekjes over de Feestelfjes*. Sanne en Eva zijn uitgenodigd voor een groot verrassingsfeest in Elfenland. De feestelfjes organiseren een sprankelend feest voor de Elfenkoning en koningin. Maar dan worden de toverzakjes van de feestelfjes gestolen door de aardmannetjes van koning Winter. Elk deel gaat over de zoektocht naar het toverzakje van een van de zeven elfjes. De opzet van de verhaaltjes is precies hetzelfde. Clichématige verhaaltjes in zes hoofdstukken, redelijk gemakkelijk leesbaar door het gebruik van korte zinnen en veel dialogen. Aan het begin van elk deeltje wordt even kort de stand van zaken gegeven. Voor in het boek is een overzichtskaart opgenomen van het Windedal. Met veel eenvoudige pentekeningen en versieringen op alle pagina's. Aantrekkelijk omslag met de zeven elfjes en gekleurde ballonnen. Vanaf ca. 7 jaar.

8.00 €

de regenboogelfjes (990)

Daisy Meadows

Bundeling van de zeven boekjes over de Regenboogelfjes*. Sanne en Eva zijn met vakantie op Toverregen Eiland. Als ze het eiland gaan verkennen, vinden ze een oude, zwarte pot die omgekeerd in het gras ligt. Binnenin klinkt een zacht getik. Als ze de pot omdraaien, komt er een verdrietig elfje tevoorschijn. Huilend vertelt het elfje dat ze haar zes zusjes is kwijtgeraakt na het Midzomerfeest. Sanne en Eva beloven haar de zusjes te gaan zoeken, omdat ze dat zelf niet kan door de vloek van koning Winter. Elk deel gaat over de zoektocht naar een van de zeven elfjes. De opzet van de verhaaltjes is precies hetzelfde. Clichematige verhaaltjes in zes hoofdstukken, redelijk gemakkelijk leesbaar door het gebruik van korte zinnen en veel dialogen. Aan het begin van elk deeltje wordt even kort de stand van zaken gegeven. Voor in het boek is een overzichtskaart opgenomen van het Toverregen Eiland. Met veel eenvoudige pentekeningen en versieringen op alle pagina's. Aantrekkelijk omslag met de zeven elfjes en gekleurde sterretjes. Vanaf ca. 7 jaar.

8.00 €

emma het pretelfje (185)

Daisy Meadows

Sanne en Eva, twee vriendinnetjes, hebben samen al eerder avonturen beleefd met de feestelfjes*. In dit deel gaan de twee meiden op stap met hun scoutinggroep. Het belooft een echt feest te worden. Helaas komen de aardmannetjes van Koning Winter op elk feestje af op zoek naar de feestelfjes en hun toverzakjes. Ook nu weer. Samen met het pretelfje Emma houden Sanne en Eva de boel in de gaten. Clichematig verhaal in zes korte hoofdstukken die regelmatig onderbroken worden door kleine en grotere, eenvoudige lijntekeningen. De tekst bestaat uit korte zinnen en bevat veel dialoog. Een grote letter met schreef, een ruime interlinie en wisselende regellengtes zorgen voor een goed leesbare tekst. Zoet fantasieverhaal voor meisjes vanaf ca. 8 jaar.

3.00 €
 
Paginas: | 1 |