Navigatie
Frank Boeken & Strips & Varia
Categorieen
Categorie: Eoin Colfer

The supernaturalist (549)

Eoin Colfer

Unwanted by his parents, Cosmo Hill is put to work by the state, testing highly dangerous products. Cosmo realizes he must get away, and escapes with the help of the Supernaturalists, a group of kids who have the same special abilities as Cosmo--they can see supernatural Parasites, creatures that feed on the life force of humans. The Supernaturalists patrol the city at night, hunting the Parasites in hopes of saving what is left of humanity in Satellite City. But soon they find themselves caught in a web far more complicated than they'd imagined, and they discover a horrifying secret that will force them to question everything they believe in.With stunning art and nonstop thrills, The Supernaturalist: The Graphic Novel will delight fans already familiar with the story and dazzle readers discovering it for the first time.

5.00 €

airman (62)

Eoin Colfer

Op een donkere nacht verandert het leven van de veertienjarige Conor Broekhart in een nachtmerrie. Hij wordt vals beschuldigd van een afschuwelijke misdaad en in de kerker van een strafgevangenis gegooid. Het werken in de diamantmijn is zo zwaar dat overleven bijna onmogelijk is. Conor moet proberen vrij te komen. Hij wil zijn naam zuiveren, en hij wil zijn oude leven terug zijn familie, zijn vrienden en zijn prinses.Conor weet dat er maar één manier is om te ontsnappen: door de lucht. Hij zal iets moeten presteren wat nog nooit iemand gelukt is: een vliegmachine bouwen.

7.00 €

artemis fowl en de tijdparadox (1133)

Eoin Colfer

Als de moeder van Artemis Fowl (14) ernstig ziek is, blijkt er slechts een medicijn: het hersenvocht van een dier dat Artemis acht jaar geleden heeft gedood. Om alsnog aan het medicijn te komen, moet hij daarom terug in de tijd om zijn daad ongedaan te maken. Samen met zijn elfenvriendin Holly en hun toverkracht wagen ze de sprong die niet zonder gevaar blijkt. Deel zes uit de populaire fantasyserie over de voormalige jeugdige topcrimineel, zijn vrienden de elfen en andere bovennatuurlijke wezens als dwergen en centaurs in een tijd waarin de techniek veel verder is dan dan wij kennen. Het thema van dit boek is weliswaar nieuw, maar de personages en hun onderlinge banden en geschiedenissen vormen een groot verhaal. Voor lezers die pas in dit deel beginnen, is het daarom lastig om het sprookjesachtige verhaal te volgen, ook omdat er nauwelijks teruggeblikt wordt. Voor de fans biedt het boek weer voldoende spektakel en is het goed te volgen verhaal (veel dialoog, eenvoudig taalgebruik) weer spectaculair genoeg om tot het eind te boeien. Vanaf ca. 13 jaar.

8.00 €

artemis fowl en het atlantiscomplex (1132)

Eoin Colfer

De 15-jarige ex-crimineel Artemis II wil de opwarming van de wereld tegengaan en belegt een vergadering met de elfen op IJsland. Hij lijdt echter aan het Atlantiscomplex waardoor hij dwangneuroses heeft, niemand meer vertrouwt en soms verandert in Orion, z'n alter ego. Wat moeten de elfen met een genie die niet normaal is als ze aangevallen worden door ruimterobots, die het zelfs op Atlantis hebben gemunt. Het zevende deel van de overbekende fantasyserie 'Artemis Fowl'*, waarin drie op het eerste gezicht losstaande verhalen worden verteld, die naarmate het einde vordert alles met elkaar te maken hebben. Regelmatig lange, vrij gecompliceerde zinnen (negen tot veertien regels), waarin soms heel kort een voorgaand avontuur wordt uitgelegd. Vrij veel moeilijke woorden (regressietherapie). Je bent verplicht de voorgaande delen te kennen anders zie je door de grote hoeveelheid namen en technische termen door de bomen het bos niet meer. Sciencefictionsprookje met een grote aanhang fans, die zeker dit boek ook zullen verslinden. Vanaf ca. 13 jaar.

7.00 €

de laatste beschermer (527)

Eoin Colfer

In dit achtste en laatste deel van de serie 'Artemis Fowl'* heeft de op macht beluste elf Opal Koboi elf dode elfenkrijgers die zich onder Huize Fowl bevonden, weer tot leven gewekt. Hun geest heeft bezit genomen van Artemis' jongere broers en van Juliet, de zus van Artemis' bodyguard Butler. Artemis heeft tot zonsondergang om te zorgen dat die geesten hen verlaten, zodat zij weer kunnen terugkeren op aarde. De krijgers en ook Opal Koboi, die het hele menselijke ras wil vernietigen, moeten daarom buitenspel worden gezet. Met gevaar voor eigen leven gaat Artemis de strijd aan. Het verhaal is met humor geschreven en bevat veel actie en spanning. Doordat deze elementen goed in balans zijn, leest het met veel vaart. De karakters zijn zo beschreven dat ze echt wezens van vlees en bloed zijn geworden. Het verhaal beslaat negentien hoofdstukken en start met een proloog die je al redelijk in de sfeer van het verhaal brengt. Het einde is wat wensvervullend, maar de onbeantwoorde vragen aan het eind kunnen wat onbevredigend zijn voor sommige lezers. Spannend en aantrekkelijk omslag. Ook in het Engels aangeboden**. Vanaf ca. 13 jaar.

5.00 €
 
Paginas: | 1 |