Navigatie
Frank Boeken & Strips & Varia
Categorieen
Categorie: Gena Showalter

alice in zombieland (334)

Gena Showalter

Op haar zestiende verjaardag verliest Alice in één klap haar vader, moeder en 8-jarige zusje in een auto-ongeluk. Na deze gruwelijke ervaring is zij in staat de griezelige wezens te zien die daarvoor verantwoordelijk zijn: mens verslindende zombies! Op haar nieuwe school wekt oogcontact met de machoachtige Cole vreemde, intense visioenen op en komt Alice erachter dat deze beruchte jongen veel van haar vragen kan beantwoorden. Eerste deel van de serie "The White Rabbit Chronicles'*, waarin zombies en de strijd ertegen in een nieuw daglicht komen te staan. De schrijfstijl is boeiend en vlot, met af en toe seksueel getinte taal. Na een herkenbaar begin - aantrekkingskracht tussen hoofdpersoon en knapste "slechte' jongen van de school - volgt een uniek samenspel tussen vriendschap, actie, spanning, romantiek, gruwel en humor. De hoofdpersonages zijn goed uitgewerkt en hebben hun eigen, karakteristieke eigenaardigheden. Grappige gesprekken tussen Alice en Kat, Alice' gedachten tijdens gesprekken en het pubertaaltje van haar grootouders verlevendigen het verhaal. Voor liefhebbers van duistere griezels, vanaf ca. 15 jaar.

8.00 €

door de zombiespiegel (787)

Gena Showalter

De 16-jarige Alice (Ali) wordt tijdens een zombieaanval gebeten, maar krijgt op tijd een dosis antizombiegif toegediend. Toch is er iets veranderd: zij voelt nu twee harten kloppen en haar spiegelbeeld vertoont vreemde, donkere vlekken. Als de toestand langzaam maar zeker verergert en zij neigingen krijgt om haar vrienden aan te vallen, kan Alice er niet meer onderuit: zij heeft een andere, duistere ik in zich die duidelijk aan kracht wint en zich tegen haar keert! Dit tweede deel van de serie "The White Rabbit Chonicles'* is zeker niet minder spannend en zit goed in elkaar. Alice (ik-figuur) is een krachtige persoonlijkheid en ook de andere hoofdfiguren hebben gecompliceerde en goed uitgewerkte karakters. Het verhaal is een aaneenschakeling van actie en interactie, vriendschap en humor, spannende en griezelige momenten, wantrouwen en verraad. Ook in de liefde gaat niet alles van een leien dakje, want na een gênant visioen van Alice verbreekt Cole abrupt hun relatie. Seksueel getinte scènes ontbreken niet, en het taalgebruik is verzorgd en vlot. Vanaf ca. 15 jaar.

8.00 €

harten koningin (724)

Gena Showalter

Alice heeft een plan...Alice dacht dat het ergste achter de rug was. Dat ze eindelijk met rust zouden worden gelaten en dat het nu echt serieus zou kunnen worden tussen haar en Cole, de leider van de zombiejagers. Tot Anima Industries, het bedrijf dat zombies gebruikt om macht te verkrijgen en daarbij over lijken gaat, opnieuw begint met zijn verraderlijke praktijken. Dan realiseert Alice zich dat mensen gevaarlijker kunnen zijn dan monsters...Terwijl de zombiejagers zich opmaken voor de strijd, ontrafelt Alice een aantal schokkende geheimen. Ze ontdekt nieuwe krachten bij zichzelf en komt er tot haar verbijstering achter wie er verantwoordelijk is voor al het bloedvergieten en de vreselijke zombies. Langzamerhand dringt tot haar door wat ze moet doen.Maar betekent dat ook dat ze haar leven moet opofferen voor degenen van wie ze houdt?

8.00 €
 
Paginas: | 1 |